Mangler du en ven eller en kæreste? – Prøv netdating

Find en kæreste med netdating

Alle kan komme i den kedelige situation, at man mister en kæreste eller måske bliver uvenner med en gammel ven. Hvis det skulle ske for en, så kan man godt blive meget negativ og ked af det.

Efter et stykke tid vil de fleste mennesker efter at have sundet sig begynde at lede efter en ny kæreste eller ven. Det kan være en svær proces, fordi hvor skal man lige lede? Et rigtig godt bud er dating via nettet. Måske har du i forvejen erfaring med netdating – måske har du aldrig prøvet det før. Nedenfor kan du læse om fordele og ulemper ved dating på nettet.

Fordele ved netdating

  • Netdating er en nem og effektiv måde at møde nye mennesker på, som du ellers aldrig ville støde ind i.
  • Du kan også bruge netdating, hvis du er på udkig efter en ny ven eller veninde. Netdating er ikke forbeholdt kæresteforhold. Når du hører ordet ”date”, så kommer de fleste måske til at tænke på, at man er på udkig efter en partner. Det er også ganske rigtigt, at netdating er rigtig god til netop dette formål, men ikke udelukkende.
  • Set med de økonomiske briller er dating via nettet også fordelagtigt. Selv hvis du vælger at oprette en profil, som koster et månedligt beløb, vil det være billigt sammenlignet med prisen på biografture, cafebesøg eller en tur i nattelivet. Så hvis du ikke lige er typen, der har lyst til at skulle ud i byen hver weekend for at komme i snak med nye mennesker, men stadig gerne vil i kontakt med nye mennesker udenfor ens nuværende omgangskreds, så er netdating ganske enkelt perfekt.
  • Dating via nettet har også den fordel, at internettet aldrig lukker forudsat, at du ikke løber ind i teknikske forhindringer. Det vil sige, at du kan netdate døgnet rundt, når det passer ind i dit skema.
  • Du kan forblive anonym, så længe du ønsker. De fleste vælger et profilnavn som fx SallySørøver, Tusindfryd eller Skaterboy. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Ulemper ved netdating

  • Bagsiden af medaljen ved anonymitet er, at det kan misbruges til at være uærlig. Enhver kan oprette en profil og udgive sig for at være en anden, end man er. Derfor skal du altid bevare din sunde fornuft og kritiske sans, når du dater via nettet. Lyder noget lidt for godt til at være sandt, skal din røde lampe gerne lyse. Det kan også være, at de oplysninger, som du får fra din netdate ikke stemmer overens, hvis du krydstjekker oplysningerne på Google eller Krak. Her skal du også være vågen og ikke bare tænke, at det går nok. Pas på ikke at blive for desperat efter en ny kæreste eller ven, så du af den grund overhører nogle alarmklokker.
  • Mange får lyst til at mødes i den virkelige verden, når de har datet på nettet i et stykke tid. Der kan være en vis risiko forbundet med at mødes med et menneske, som du kun kender fra nettet. Ikke at der behøver at være det, men tag alligevel dine forholdsregler. Ved det første møde er det en god ide at aftale et neutralt sted fx på en cafe eller til en gåtur i en park. På den måde kan du se, hvordan kemien er, når I mødes ansigt til ansigt samtidig med, at du forholdvis let kan afslutte daten, hvis det slet ikke harmonerer i mellem jer.

Ulemperne ved netdating er bestemt ikke nævnt for at skræmme dig væk fra at prøve dating via nettet. Tværtimod er de beskrevet sammen fordelene for at ruste dig bedst muligt til dating via nettet. For de fleste mennesker vejer fordelene også tungere på vægtskålen. Ulemperne er heller ikke deciderede ulemper, men mere nogle forbehold, som du kan have i baghovedet, når du begiver dig ud i dating på nettet.

Har du lyst til dating over nettet, og er du ca midt i livet, findes der en rigtig god niche dating side, som er et godt sted at starte. Den hedder senior.dk. Det er en seriøs side med mange aktive medlemmer og en god tone blandt brugerne. Måske skal du være det næste medlem på senior.dk? Det er både nemt og gratis at oprette en profil, så du kan finde din næste ven, kæreste eller bridgemakker.

Disclaimer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *